Frankrijk en Italië boeken minimale winsten in oefenduels

20 november 2018, 23:15

Het had weinig om het lijf, maar Frankrijk en Italië hebben dinsdagavond zeges geboekt in oefeninterlands. Beide landen overtuigden niet, maar wonnen wel met 1-0 van respectievelijk Uruguay en de Verenigde Staten.

Frankrijk herstelde zich dinsdag enigszins van de 2-0 nederlaag tegen Oranje en won met 1-0 van Uruguay. Olivier Giroud, die de laatste tijd weinig scoort, tekende vanaf de strafschopstip voor de enige goal van de wedstrijd. De penalty werd gegeven na een overtreding van Martín Cáceres en Antoine Griezmann. Het was de 33ste goal van de spits van Chelsea in het shirt van Frankrijk. Het slechte nieuws voor de Fransen was dat Kylian Mbappé uitviel met een schouderblessure

Italië heeft net als Frankrijk met 1-0 gewonnen. Weer ging het moeizaam bij de ploeg van Roberto Mancini, maar nu werd er wel eindelijk eens gewonnen. Matteo Politano kwam als invaller in de slotfase in het veld en was meteen belangrijk door in blessuretijd de enige goal te maken tegen de VS. Bij Italië kregen meerdere talenten de kans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen