'Feyenoord denkt aan rentree Brard als hoofd opleiding'

21 november 2018, 08:36

De weg voor Stanley Brard als hoofd opleidingen van Feyenoord is vrij. Dat meldt De Telegraaf. De Rotterdammers zetten dinsdag een punt achter de samenwerking met Richard Grootscholten. Brard is nu een belangrijke kandidaat om hem op te volgen. Hij werkte tussen 2005 en 2013 ook als opleider bij Feyenoord. In die periode werd Feyenoords opleiding vijf seizoenen achter elkaar uitgeroepen tot beste opleiding van Nederland.

Er is Feyenoord veel aan gelegen om eigen jeugd in de toekomst door te laten stromen. Dit omdat de club op het punt staat miljoenen te pompen in een nieuw stadion. Feyenoord verdiende de afgelopen jaren het meeste geld aan zelf opgeleide spelers als Jordy Clasie, Terence Kongolo, Stefan de Vrij en Rick Karsdorp. Zij werden allemaal opgeleid in de periode Brard.

Volgens de krant is er vanuit de Feyenoord Academy en andere geledingen van de club veel steun voor de terugkeer van Brard. Met hem aan het roer wil Feyenoord de jeugdopleiding naar een hoger plan tillen. Ook de naam van Ricardo Moniz zou zijn gevallen.

Lees ook: H[a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/341868/hoofd-jeugdopleiding-grootscholten-vertrekt-bij-feyenoord/,_blank,oofd jeugdopleiding Grootscholten vertrekt bij Feyenoord]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen