FC Volendam legt uitblinker Doodeman vast tot en met 2020

21 november 2018, 13:50

FC Volendam heeft het contract van Nick Doodeman verlengd. De 21-jarige aanvaller, die de laatste weken in bloedvorm verkeert in de Eerste Divisie, heeft een verbintenis ondertekend die hem tot en met 2020 in het vissersdorpje houdt. 

"Ik ben hartstikke blij met mijn nieuwe contract. FC Volendam en ik hebben vanaf het begin al veel vertrouwen in elkaar", reageert hij op de clubsite. "Voorlopig zitten we in een goede fase en hieraan hopen we aanstaande vrijdag tegen Jong FC Utrecht een vervolg te geven. Ik wil dolgraag de play-offs halen en hierin natuurlijk zo ver mogelijk komen. Mijn grote doel is uiteraard om uiteindelijk met FC Volendam in de Eredivisie te belanden."

Doodeman presteert uitmuntend sinds Hans de Koning aan het roer staat bij FC Volendam. Met de ervaren coach als eindverantwoordelijke werd er nog niet verloren (vier zeges, drie gelijke spelen). Tegen sc Cambuur scoorde de rechtsbuiten afgelopen weekend, daarvoor gaf hij in vijf wedstrijden drie assists en maakte hij even zo veel doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen