Thiago meldt zich weer op het trainingsveld van Bayern München

21 november 2018, 14:12

Thiago heeft zich weer gemeld op het trainingsveld van Bayern München. Een kleine maand geleden liep de Spaanse spelmaker een enkelblessure op in het gewonnen bekerduel met SV Rödingshausen (1-2). Thiago voltooide woensdag een looptraining. Arjen Robben en Kingsley Coman begonnen aan de groepstraining, waarna ze later individueel verder gingen.

Bayern München speelt over drie weken voor de Champions League in de Johan Cruijff ArenA tegen Ajax. Thiago's eerste meters op het trainingsveld sinds zijn blessure kan erop duiden dat hij over een kleine maand in Amsterdam beschikbaar is.

Robben en Coman deden deels mee aan de groepstraining. Robben miste de topper tegen Borussia Dortmund vanwege knieklachten, Coman komt al sinds de start van de Bundesliga niet in actie. Robert Lewandowski, die geblesseerd afhaakte bij Polen, trainde volledig mee.

Nieuw gezicht op de training was die van Alphonso Davies. Bayern strikte het Amerikaanse talent afgelopen zomer al. Nu het seizoen in de Verenigde Staten voorbij is, heeft de aanvaller zich in Beieren gemeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen