Nieuwkoop mikt ook na rentree St. Juste op basisplek

21 november 2018, 20:02

Door de tijdelijke afwezigheid van Jeremiah St. Juste is Bart Nieuwkoop op dit moment de rechtsback van Feyenoord. De 22-jarige Nieuwkoop hoopt zijn basisplaats te behouden als St. Juste binnenkort terugkeert van een schorsing. Net als de afgelopen twee wedstrijden zal Nieuwkoop zondag tegen FC Groningen in elk geval weer aan de aftrap staan.

"Het is even wennen, maar ik ben wel tevreden over de wedstrijden die ik heb gespeeld", zegt Nieuwkoop tegen RTV Rijnmond. De verdediger startte tegen ADO Den Haag (5-1 winst) en Heracles Almelo (0-2 winst). "Ik heb weinig wedstrijdritme. Natuurlijk heb ik veel wedstrijden bij Jong Feyenoord gespeeld, maar die intensiteit is niet te vergelijken met die in de Eredivisie."

Over anderhalve week speelt Feyenoord tegen PSV. St. Juste keert dan terug van de schorsing die hij kreeg naar aanleiding van zijn rode kaart tegen Ajax. "Deze wedstrijden probeer ik aan te grijpen om te laten zien wat ik kan. Hopelijk kan ik blijven staan als Jeremiah weer terug is", gaat Nieuwkoop verder. "Ik neem aan dat als je drie wedstrijden goed speelt, het een reden is voor de trainer om je er niet zomaar uit te zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen