VVV'er Janssen weken out met scheurtje in meniscus en knieband

22 november 2018, 10:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

VVV-Venlo-verdediger Roel Janssen ligt de komende weken uit de roulatie. De linksachter van de ploeg van Maurice Steijn heeft een scheurtje in de meniscus en zijn buitenste knieband opgelopen in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. De kans lijkt klein dat hij voor de winterstop nog veel minuten gaat maken voor de Limburgse ploeg.

"Over een aantal weken wordt de blessure opnieuw bekeken, maar de verwachting is dat hij de komende weken niet inzetbaar is", laat trainer Maurice Steijn weten tegenover Omroep Venlo over de kwetsuur die Janssen opliep tegen zijn oude werkgever Fortuna Sittard. Voor het duel met de provinciegenoot was Janssen eigenlijk geschorst, maar kon toch spelen omdat VVV-Venlo in beroep ging tegen de schorsing van twee duels. Na 25 minuten moest hij echter alsnog geblesseerd naar de kant.

De KNVB oordeelde overigens dat de schorsing van twee duels die Janssen kreeg na het treffen met FC Emmen terecht was. Dus moest hij sowieso de komende wedstrijden tegen AZ en Heracles Almelo missen vanwege een schorsing. De kans is klein dat hij de inhaalwedstrijd tegen Feyenoord, daarna op 6 december, alweer helemaal fit en beschikbaar is voor Steijn.

Lees ook: VVV'er Janssen ziet beroep mislukken en wordt alsnog geschorst

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen