Anderlecht in statement: 'Er is géén contact met Arnesen'

22 november 2018, 13:17

Anderlecht ontkent de berichtgeving dat het in gesprek zou zijn met Frank Arnesen. Donderdagochtend kwamen de berichten naar buiten dat de Belgische topclub, dat de sportieve structuur wil gaan upgraden, uit is gekomen bij het lid van de Raad van Commissarissen van PSV. Via de officiële kanalen laat de club echter weten dat dit onjuist is. Een kleine opluchting voor de Eindhovenaren, want het was onduidelijk of zijn werkzaamheden bij PSV wel te combineren zouden zijn met een dienstverband bij Anderlecht.

Als we Anderlecht mogen geloven, wordt daar in elk geval dus geen sprake van. Wel laat het weten dat er contact is met verschillende personen op 'internationaal niveau', om de sportieve structuur te versterken. Vermoedelijk behoort Pär Zetterberg wél tot dat gezelschap: hij werd evenals Arnesen gekoppeld aan Anderlecht, maar dat gerucht heeft de club níet ontkend. Hij zou een rol moeten gaan vervullen tussen de spelersgroep en technische staf. Volgens Voetbal International heeft Arnesen zelf bedankt voor de uitdaging, maar was hij inderdaad wél benaderd voor de functie. Daarover heeft de Belgische club geen mededelingen gedaan.  

Directeur Michael Verschueren trad in oktober officieel in dienst van Anderlecht en heeft als opdracht gekregen om een internationaal netwerk op te zetten bij de club. Voorwaarde daarbij was wel dat het met mensen moest gebeuren die het DNA van de club goed kennen. Technisch directeur Luc Devroe krijgt door alle ontwikkelingen vermoedelijk een plek bij de scouting aangeboden.

Lees ook: 'Anderlecht wil RvC-lid PSV Arnesen en Zetterberg aanstellen'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen