Vertonghen beschikbaar voor Tottenham in topper tegen Chelsea

22 november 2018, 14:21

Goed nieuws voor Tottenham Hotspur: de Premier League-club heeft Jan Vertonghen terug voor het treffen met Chelsea van komend weekend. De Belgische verdediger heeft de training hervat in aanloop naar de Engelse topper. Dat wil overigens niet zeggen dat de verdedigende problemen voor Mauricio Pochettino over zijn.

Want Davinson Sánchez (out tot het einde van dit kalenderjaar), Kierin Trippier (out tot einde van deze maand), Moussa Dembele (out tot januari) en Danny Rose (gaat de training bijna weer hervatten) staan nog wel altijd langs de kant bij de Spurs. Het zijn niet de enige blessureperikelen die ze bij Tottenham bezighielden: Eric Dier, Christian Eriksen, Victor Wanyama, Dele Alli, Serge Aurier en Michel Vorm kampten ook allen al met vervelende blessures dit seizoen.

In Londen wijten ze dat aan een combinatie van het feit dat er geen nieuwe spelers zijn gehaald bij Tottenham deze zomer, het overvolle programma en de vele WK-gangers in Rusland van de club. Zowel bij Engeland, Frankrijk als ook België had de Spurs namelijk internationals die tot diep in het toernooi meededen, onder wie ook Vertonghen. Hij stond sinds eind september langs de kant, toen hij tegen Huddersfield Town uitviel. Of hij ook speelt in de topper tegen Chelsea, is nog niet duidelijk

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen