Danjuma een stuk langer uit de roulatie bij geplaagd Club

22 november 2018, 16:04

Slecht nieuws voor Arnaut Danjuma Groeneveld: de aanvaller van Club Brugge die in een zo'n goede vorm verkeerde heeft een forse terugval gehad. De enkelblessure die hij enkele weken geleden opliep en waardoor hij de interlands met Oranje miste, blijkt een stuk erger dan gedacht. Hij ligt zeker nog enkele weken uit de roulatie bij de Belgische topploeg en mist zodoende het treffen met Zulte Waregem en het duel in de Champions League.

Dat vertelde trainer Ivan Leko tijdens de persconferentie richting de wedstrijd tegen Zulte Waregem. En de Nederlander is ook niet de enige speler die niet beschikbaar is voor de Kroaat. Emmanuel Dennis, Thibault Vlietinck, Krépin Diatta, Dion Cools, Jelle Vossen en Stefano Denswil zijn allemaal eveneens niet beschikbaar voor de coach. "Het is inderdaad geen perfect scenario", liet Leko weten tijdens de persconferentie. Onder andere Noah Fadiga (18), de zoon van oud-profvoetballer Khalilou Fadiga, zit daarom bij de wedstrijdselectie.

De achttienjarige vleugelaanvaller maakt indruk op de trainingen op Leko. "Hij heeft iets, vinden wij. Noah heeft zijn kans gegrepen en daarom zit hij ook in de selectie." Dat geldt niet voor Danjuma, die nog wel even afwezig is, vreest Leko. "We hadden eerst gehoopt op twee à drie weken, maar zijn blessure is blijkbaar nog iets anders. De dokter moet de precieze aard nog vastleggen. Ik denk niet dat we hem de komende weken meteen terugzien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen