Hiddink looft Van Bommel: "Hij bewandelt de juiste weg"

23 november 2018, 07:41

Met een positief gevoel bekijkt Guus Hiddink de trainerscarrière van Mark van Bommel. De oud-trainer van PSV ziet zijn voormalig pupil momenteel veel succes hebben met de club uit Eindhoven en dat heeft hij volgens Hiddink te danken aan een goede opbouw van zijn carrière.

Hiddink kent Van Bommel uiteraard goed van diens periode als speler. "Ik heb natuurlijk met Mark gewerkt toen hij nog speler was, maar in Ronald Koeman zag ik eerder een trainer dan in Mark", geeft hij toe tegenover Voetbal International. "Ik zie wel dat hij heel mooi naar het trainerschap is toegegroeid. Nadat Mark bij PSV was weggegaan, heeft hij bij topclubs veel geleerd van het internationale topvoetbal en met goede, ervaren trainers gewerkt."

Dat is volgens Hiddink een goede en verstandige keuze geweest. "Hij heeft een goed gevoel gekregen voor wat hij wil en hoe hij wil voetballen. Hij bewandelt de juiste weg. Eerst trainer bij PSV Onder-19 en natuurlijk assistent van zijn schoonvader (Bert van Marwijk, red.). Dan kom je goed beslagen ten ijs. Mark mag het nu waarmaken en als het hem lukt zo lang alles te winnen, dan komt hem alle lof en eer toe", aldus Hiddink over Van Bommel, die met PSV in de Eredivisie alle duels nog gewonnen heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen