Onana zou een terugkeer bij Barcelona 'een droom' vinden

23 november 2018, 08:54   Bijgewerkt: 23 november 2018, 12:44

Andre Onana maakt bij Ajax dusdanig veel indruk dat hij in verband wordt gebracht met een transfer naar FC Barcelona. De keeper uit Kameroen doorliep bij die club al de jeugdopleiding en vertrok voor een eventuele doorbraak naar Amsterdam. Zijn hart ligt echter nog altijd bij de Spaanse topclub.

Tegenover Marca gaat Onana in op de geruchten dat hij na dit seizoen bij Barcelona zou kunnen tekenen. "Directe contacten zijn er niet, of althans, er is mij niets verteld", zegt de keeper. Hij voelt nog altijd veel liefde voor de Spaanse club. "Barcelona is altijd mijn thuis geweest, teruggaan zou een droom zijn. Het zou iets groots zijn. Ik kom nog vaak in Barcelona als ik een paar dagen vrij ben. Maar ik ben nu speler van Ajax, we hebben belangrijke wedstrijden en we moeten vooruit kijken. Mijn hoofd is honderd procent bij deze club."

De 22-jarige doelman, die tussen 2010 en 2015 bij Barcelona speelde, is uitstekend bezig. "Op persoonlijk vlak voel ik me heel goed en ook met het team zijn we goed onderweg. Dit jaar kan heel speciaal voor ons worden. We kunnen ver komen in de Champions League en zijn nog in de race voor het kampioenschap en de beker."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen