Wormuth heeft de nodige kopzorgen richting Fortuna-uit

23 november 2018, 15:12

Na twee teleurstellende resultaten wil Heracles Almelo zaterdag tegen Fortuna Sittard weer eens het zoet van een overwinning proeven. Vlekkeloos verloopt de voorbereiding echter niet vanwege de interlandperiode.

Frank Wormuth geeft op het digitale huis van Heracles een update over de fysieke gesteldheid van zijn ploeg. Robin Pröpper en Sebastian Jakubiak zijn door knieblessures sowieso niet inzetbaar, maar mogelijk kan Maximilian Rossmann wel weer minuten maken. "Hij is mede dankzij onze goede medische staf weer fit", zegt Wormuth. "Hij zou kunnen spelen, maar dat beslissen we na de training van vanmiddag."

Een groter probleem is de fysieke gesteldheid van Brandlet Kuwas en Mohammed Osman. "De internationals zijn woensdag weer teruggekomen en hebben donderdag weer meegetraind", vertelt Wormuth. "Lennart Czyborra is binnen Europa gebleven, maar Brandley Kuwas en Mo Osman komen vanuit andere tijdzones. Het lichaam heeft dan altijd even tijd nodig om weer helemaal fit te worden. Na de training beslissen we over de opstelling en kijken we naar de beste formatie om in Sittard te spelen."

Ondanks nederlagen tegen NAC Breda en Feyenoord staat Heracles nog keurig vierde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen