PEC Zwolle moet meer scoren: "Dan maken we al andere indruk"

23 november 2018, 15:31

Het is nog altijd niet het seizoen van PEC Zwolle, dat na twee duels op de vijftiende positie staat. Trainer John van 't Schip weigert de moed op te geven en heeft er vertrouwen in dat het weer gaat draaien. Hij leeft dan ook met een prima gevoel toe naar het duel met ADO Den Haag.

De coach vindt niet dat het vertrouwen laag is bij zijn team. "Als we een wedstrijd ingaan vind ik elke keer dat er een goede energie en een goed gevoel is", aldus de trainer tegen RTV Oost. "Het gaat er meer om hoe we met een tegenslag omgaan. En daar reageren we ook goed op. Alleen moet je je eigen kansen afmaken en dat hebben we nagelaten. Als we dat verbeteren dan maken we al een heel andere indruk. Het middenstuk ziet er op zich prima uit, alleen worden de wedstrijden daar niet gewonnen." PEC scoorde tot dusver slechts twaalf keer, net als FC Groningen en De Graafschap. Die drie ploegen scoren het minst vaak in de Eredivisie.

Van 't Schip kan niet beschikken over Bram van Polen en Zian Flemming. Thomas Lam en Ook Denis Genreau zijn zaterdagavond wel inzetbaar. PEC tegen ADO begint zaterdag om 18.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen