VVV-Venlo vecht met AZ om plek vijf: "Had niemand gedacht"

23 november 2018, 16:06

VVV-Venlo staat nog altijd op de zeer knappe vijfde plaats en kan die positie zondag verstevigen als het op eigen veld afrekent met AZ. Maurice Steijn is zeer tevreden over de gang van zaken in Limburg en ziet ook zondag kansen.

Dat Steijn met zijn ploeg om de vijfde plaats kan strijden tegen AZ, is voor hem uiteraard een meevaller. "Dat had natuurlijk niemand gedacht. Maar het is wel hartstikke leuk dat je na elf wedstrijden op die plek staat. Het moet ook motiveren om die plek zo lang mogelijk vast te houden. Het stadion wordt ook steeds voller, dus ja, dat zijn mooie dingen", zegt de coach op de website van zijn club.

Steijn beseft dat de verschillen in de Eredivisie klein zijn en wil zich dus ook niet alvast rijk rekenen. "Het is natuurlijk wel zo dat het een mooi affiche is om nu tegen AZ te kunnen spelen. Dat gekoppeld aan het feit dat we dit seizoen ook thuis veel punten pakken, terwijl we dat vorig seizoen vooral in uitwedstrijden deden, maakt dat het heel leuk kan worden zondag", denkt de trainer.

Kansloos is VVV sowieso niet tegen AZ, beseft de trainer. "Wij kunnen van iedereen winnen. Dat besef hebben we met z'n allen."

Lees ookAZ mist spits Johnsen tegen 'verdedigend' VVV-Venlo

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen