Karsdorp keert terug in de wedstrijdselectie van AS Roma

23 november 2018, 17:16

Rick Karsdorp staat op het punt om zijn rentree te maken bij AS Roma. De afgelopen maand zat de rechtsachter niet bij de selectie van de Romeinen vanwege een spierblessure, maar voor het treffen met Udinese van komend weekend zit hij weer bij de groep. Trainer Eusebio Di Francesco is tevreden met de ontwikkeling van de rechtsachter.

Na een zware kniebandblessure van afgelopen jaar, bleef zijn aandeel door pijntjes dit seizoen ook nog beperkt tot slechts twee optredens. "Hij heeft weer goed getraind", sprak de coach tijdens de persconferentie lovende woorden over zijn pupil. Rechtsachterin heeft AS Roma sowieso wat personele problemen, waardoor de rentree van Karsdorp extra prettig is voor de coach.

De voormalig Feyenoorder start overigens niet in de basis. "Maar zijn voortgang is wel goed. Ik ben blij met de manier waarop hij weer bij de selectie is aangesloten", aldus Di Francesco. In tegenstelling tot Karsdorp, die net als Justin Kluivert bij de wedstrijdselectie zit, zijn verdediger Kostas Manolas, aanvoerder Daniele De Rossi en aanvaller Diego Perotti niet van de partij tegen het Udinese van Bram Nuytinck, Hidde ter Avest en William Troost-Ekong.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen