Slutsky onder de indruk van de aanvalslinie van Willem II

23 november 2018, 19:46

Leonid Slutsky is flink onder de indruk van de voorhoede van Willem II. Met name Fran Sol heeft angst ingeboezemd bij de Russische oefenmeester. "Hij is een van de beste spitsen van de Eredivisie", waarschuwt de Rus zijn achterhoede, waarin Danilho Doekhi en Rasmus Thelander vermoedelijk het centrum vormen.

Omdat Jake Clarke-Salter en ook Maikel van der Werff en nog altijd Arnold Kruiswijk ontbreken bij Vitesse, moet de oefenmeester achterin puzzelen. "Afhankelijk hoe wij tegen Sol spelen, gaan we resultaat behalen", verwacht Slutsky op het clubkanaal van de Arnhemmers. "Willem II is een goede ploeg, zeker in eigen huis. Dus het wordt een hele moeilijke wedstrijd."

Wat Slutsky in elk geval wil zien, is een constanter Vitesse. "Het was te wisselvallig", oordeelt de coach namelijk. Voor de interlandbreak won Vitesse het belangrijke duel met FC Utrecht, die lijn wil hij doorzetten. "Nu moeten we meer gaan winnen om ook een betere plek op de ranglijst te gaan verdienen." Voor het treffen in Tilburg keert Thulani Serero weer terug bij Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen