Volland herstelt misser met twee goals tegen Stuttgart

23 november 2018, 22:29

Bayer Leverkusen heeft een belangrijke overwinning geboekt op VfL Stuttgart. De geplaagde ploeg van Heiko Herrlich sloeg in het laatste kwartier twee keer toe tegen de hekkensluiter van de Bundesliga (2-0), via Kevin Volland, die eigenlijk een hattrick had moeten maken. Na een uur spelen miste hij namelijk een enorme mogelijkheid. Door de overwinning is de thuisploeg voorlopig uit de gevarenzone.

Na een klein uur spelen had Volland van dichtbij de score moeten openen, maar de aanvaller werkte een voorzet bij de tweede paal van dichtbij over. Dat was overigens moeilijker dan de bal ín het doel werken voor Bayer, dat in de eerste helft weinig gevaarlijk was. Het meest opmerkelijk was toen de thuisploeg een stafschop wilde hebben na hands van Tin Jedvaj, maar na het bekijken van de beelden werd het een vrije trap, nét buiten de zestien. Havertz werkte uiteindelijk over.

In de tweede helft drong Bayer wel aan bij Stuttgart, dat voor de interlandperiode onder de nieuwe trainer Markus Weinzierl de eerste zege had geboekt. Uiteindelijk maakte Volland zijn misser meer dan goed: eerste kopte hij de bal bij de tweede paal knap binnen en vervolgens schoot hij uit een counter hoog de beslissende treffer langs keeper Ron-Robert Zieler (2-0). Door de overwinning is Bayer voorlopig weer wat veiliger, terwijl Stuttgart onderaan blijft bungelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen