Ook in Belgische competitie laait er kleine kunstgrasdiscussie op

24 november 2018, 11:30

Niet alleen in Nederland, maar ook in België wordt er gesproken over kunstgrasvelden in de hoogste divisie. Anderlecht speelt dit weekend tegen nummer vier Sint-Truiden en die club beschikt over een zeer matig veld. Anderlecht-trainer Hein Vanhaezebrouck is niet te spreken over de mat die er bij STVV ligt.

"Ik heb het niet gezien, maar ik hoor al mijn collega's daar met heel weinig lof over spreken", zegt de trainer tegen Sporza. "Ik ben geen voorstander van spelen op kunstgras en als het dan eigenlijk kapot is, dan vind ik dat de Pro League moet ingrijpen. Ik vind niet dat het kan dat je op een kunstgras speelt dat volledig plat ligt. Het is al niet natuurlijk", zegt de coach.

Dat het veld er zo slecht bijligt, vindt de trainer van de nummer vier van België onbegrijpelijk. "Wij hebben een kunstgrasveld dat minstens even vaak wordt bespeeld en betraind. Iedere dag zit men daar op. Als je dat onderhoudt, dan is dat nu nog altijd in perfecte staat. Het is even oud of misschien nog ouder dan dat van STVV", zegt de coach.

De ontmoeting tussen Sint-Truiden en Anderlecht staat zondag om 18.00 uur op de rol.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen