Fraser na 0-0 tegen Jong PSV: "Romero kost tien miljoen"

24 november 2018, 13:02

Sparta liet vrijdag de kans liggen om te profiteren van het puntenverlies van de concurrentie in de Eerste Divisie. De Rotterdamse ploeg kwam op eigen terrein niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Trainer Henk Fraser kan daar wel mee leven.

Vooraf was Sparta uiteraard de favoriet voor de wedstrijd, maar op het veld had de gedeelde koploper het moeilijk. "De jongens hebben er alles aan gedaan, maar er zat niet meer in", zegt Fraser tegen RTV Rijnmond. "Ik vond dit een ploeg die technisch zo vaardig was. We waren vaak niet eens in staat om in duel te komen", zegt hij tegenover RTV Rijnmond.

Jong PSV staat achtste in de Eerste Divisie, maar dat zegt volgens Fraser niet heel veel. "Men vergeet dat Ajax en PSV de absolute top zijn in Nederland. Dus herbergt hun jong-elftal heel veel kwaliteit. Kijk naar een Romero, die kostte tien miljoen. Dat zou al de verhoudingen moeten weergeven. Het enige waardoor je resultaten kan halen tegen die ploegen, is dat ze in wisselende samenstellingen spelen. Nu vond ik dat we niet in de duels konden komen. Dat heeft gedeeltelijk met jezelf te maken, maar in dit geval vooral met de tegenstander."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen