PSG moet zich zowaar inspannen en blijft foutloos

24 november 2018, 18:50

Met duidelijk meer moeite dan in de voorgaande weken heeft Paris Saint-Germain ook de veertiende competitiewedstrijd van dit seizoen winnend afgesloten. In eigen huis kwam het tegen Toulouse nauwelijks tot echte kansen, maar had het aan een vroege treffer van Edinson Cavani genoeg: 1-0.

De steenrijke Parijzenaren zijn onaantastbaar in Frankrijk. Bij een overwinning kon het de voorsprong met nummer twee Olympique Lyon uitbouwen tot maar liefst vijftien punten en dat zou tegen Toulouse in Parijs geen probleem moeten zijn. Dankzij een fraaie treffer van Cavani binnen tien minuten leek PSG, dat zonder het geblesseerde superduo Neymar en Kylian Mbappé aantrad, dan ook wederom een makkelijke avond tegemoet te gaan.

Dat viel ondanks de voorsprong vies tegen. Toulouse liet het balbezit aan de koploper over, maar kwam er toch zo nu en dan gevaarlijk uit, terwijl PSG nauwelijks kansen kreeg op de tweede treffer. De grootste kans was zelfs voor de gasten, maar Presnel Kimpembe haalde de bal van de doellijn en mede daardoor trok PSG de driepunter over de streep.

Door de veertiende overwinning in net zoveel wedstrijden is het gat met Lyon dus daadwerkelijk vijftien punten geworden. Bij winst kan Lille morgen de tweede plek heroveren op Lyon en het gat met PSG weer 'verkleinen' tot dertien punten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen