Kovac moet vrezen voor baan na 'onacceptabel' optreden Bayern

24 november 2018, 19:53

Niko Kovac moet serieus vrezen voor zijn baan als coach van Bayern München. Onder zijn leiding werd door de vierde keer op rij niet gewonnen in eigen huis en voorzitter Uli Hoeness lijkt er klaar mee. "Wat vandaag gebeurd is, is absoluut onacceptabel."

Hoeness liet in gesprek met Sport1 weten dat het 3-3 gelijkspel tegen laagvlieger Fortuna Düsseldorf niet door de beugel kan. "Hier moeten we zeker intern over praten. Wat vandaag gebeurd is, is absoluut onacceptabel."

De hoofdtrainer zelf oogde zichtbaar aangedaan na het laatste fluitsignaal. Hij is verbaasd over het uit handen geven van de 3-1 voorsprong. ''Ik kan niet begrijpen dat wij de kansen die we hebben gekregen niet hebben afgemaakt. Maar wat nog veel slechter is, is de manier waarop wij verdedigen bij de drie tegendoelpunten. Dan maakt het niet uit of je tegen een promovendus of tegen een Champions League-ploeg speelt."

Of Kovac volgende week nog op de bank zit, laat Hoeness in het midden. "Dat is op het moment geen thema, omdat we ons hebben voorgenomen om hier eerst eens rustig een nachtje over te gaan slapen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen