Lammers was niet bang dat ook hij met rood kon inrukken

25 november 2018, 09:11   Bijgewerkt: 25 november 2018, 09:48

De terugkeer van Sam Lammers bij PSV verliep zaterdagavond voor de spits zeker niet zoals gehoopt. Hoewel sc Heerenveen nog aardig begon in Eindhoven, was het duel na de rode kaart van Morten Thorsby eigenlijk wel gespeeld. "We probeerden de laatste twintig minuten er nog uit te komen, mar de laatste minuten was het gewoon wachten op het eindsignaal", erkende de jonge spits over de 3-0 nederlaag.

Thorsby kreeg een rode kaart na ingrijpen van de VAR en mocht een kleine tien minuten voor de pauze inrukken. "Dat keerde het duel wel om. We stonden tot die rode kaart, op een paar momenten na goed, compact", vond Lammers, die zelf ook moest vrezen voor een rode prent, tegenover FOX Sports. Na een botsing liet de VAR Pol van Boekel naar de beelden kijken of niet ook Lammers rood verdiende. "Maar ik was geen moment bang voor rood. Het was een ongelukkige botsing, ik vond het niet eens een gele kaart waard."

Wel hield de spits daar een lichte blessure aan over: zo speelde hij de tweede helft met een ei op zijn bovenbeen. "Gelukkig kon ik het eruit lopen", lachte hij als een boer met kiespijn, over het feit dat sc Heerenveen vooral achter de bal aan liep na de rust. En dus werd het geen avond zoals gehoopt voor Lammers. Desondanks kon hij nog wel enigszins genieten. "Het blijft toch een speciaal gevoel en heb me hier zeker welkom gevoeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen