Mashart blij met zijn debuut, ondanks eigen doelpunt tegen Ajax

25 november 2018, 09:50

Het debuut van Jethro Mashart bij NAC Breda was er een om niet snel te vergeten. De verdediger stond voor het eerst in zijn loopbaan in de basis en maakte al vrij snel een eigen doelpunt. Hoewel hij best even van slag was, bleef de achttienjarige voetballer immer positief en keek hij blij terug op zijn eerste minuten in de Eredivisie. "Om tegen Ajax, een topclub, je debuut te maken. Beter kan eigenlijk niet."

Dat vertelde hij tegenover Omroep Brabant. Dat er met 0-3 verloren werd van de Amsterdammers, kon zelfs het humeur van Mashart niet verpesten. "Nee, helemaal niet. Dat kan tegen een club als Ajax , maar we hebben als team gestreden", vond hij. Dat hij zelf verantwoordelijk was voor het openingsdoelpunt, was vervelend. Maar aan de bal die via hem binnenging bij de tweede paal, kon hij weinig doen.

"De bal kwam onverwacht naar me toe, ik kon geen beweging maken en kreeg zelfs nog een zetje", legde hij uit. Wel besefte hij dat hij weinig kon doen aan de tegentreffer. "Het was een slecht moment, maar dan moet ik het weer oppakken en doorgaan. Uiteindelijk is het na dat foutje wel lekker gegaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen