Lukkien: "Frappant dat VAR niet geraadpleegd is bij de winnende"

25 november 2018, 14:58

Dick Lukkien baalde bijzonder van het winnende doelpunt van Ryan Koolwijk. Niet alleen dát de treffer nog viel, maar ook vooral dat ie voortkwam uit een ingooi, die voor FC Emmen had moeten zijn. "En bij het schot staat Denis Mahmudov rechts van onze keeper. Dan mag je volgens mij gaan kijken of het geen hinderlijk buitenspel is", vond de trainer na de nederlaag tegen Excelsior.

"Ik vind het frappant dat ze geen moment hebben getwijfeld om de VAR te raadplegen", aldus Lukkien, over het lage schot van Koolwijk, waarbij Mahemdov rechts van keeper Kjell Scherpen stond. "En het begint bij de ingooi die voor ons is, althans vanuit mijn hoek. Als dat echt zo was, dan kan ik daar wel pissig over worden. Want het scheelt gewoon twee punten." 

Toch stak de coach ook de hand in eigen boezem voor de nederlaag. "Het was een slaapverwekkende eerste helft, van beide kanten. Maar een levendige tweede. We hadden de betere kansen, maar krijgen te makkelijke goals tegen. Zij hebben drie kansen en twee goals. En ik denk dat wij zes kansen bij elkaar hebben gespeeld", analyseerde Lukkien, die zag dat alleen Anco Jansen daaruit scoorde. "En dat moet beter."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen