Matchwinner Koolwijk: "Ik ben blij dat het ons dit keer meezit"

25 november 2018 – Door een laat doelpunt van Ryan Koolwijk hield Excelsior zondagmiddag de volle buit over aan het uitduel met FC Emmen. Het zat de Rotterdammers niet tegen, want de winnende goal kwam voort uit een ingooi die eigenlijk aan de thuisploeg gegeven had moeten worden. Koolwijk heeft te doen met Emmen, maar is alsnog dolbij met de zege.

Matchwinner Koolwijk: "Ik ben blij dat het ons dit keer meezit"

"Wij hebben twee punten meer, maar dit zijn wel dingen waarvan ik denk: 'dat kan niet'. Eigenlijk is de bal voor hen en spelen we gelijk. Dat neemt niet weg dat ik heel blij ben, maar dit zijn wel belangrijke dingen waarvan ik denk dat zij (de videoscheidsrechters, red.) ook moeten kunnen ingrijpen", aldus Koolwijk tegen FOX Sports.

De aanvoerder van de Kralingers zegt dat hij ontevreden is over het vertoonde spel in Emmen. "Maar we zijn blijven bikkelen en hebben wilskracht getoond. Ik hoorde dat Mahmudov misschien de keeper hinderde en dat de ingooi voor hen was, maar ik ben blij dat het dit keer meezit voor ons", gaat hij verder.

Koolwijk verlengde zaterdag zijn contract op Woudestein. "Ik heb het naar mijn zin, wil belangrijk zijn voor het team en daarom ben ik blij dat ik heb verlengd."

Eredivisie

gerelateerd