Superclásico in Copa-finale wederom uitgesteld

25 november 2018, 18:17   Bijgewerkt: 25 november 2018, 18:26

Het duel tussen Boca Juniors en River Plate in de finale van de Copa Libertadores is opnieuw uitgesteld. De Zuid-Amerikaanse voetbalbond heeft het verzoek van Boca om de wedstrijd uit te stellen gehonoreerd. Door een aanval op de spelersbus van Boca was de returnwedstrijd al van zaterdag naar zondag verplaatst. Onbekend is wanneer de finalewedstrijd alsnog wordt gespeeld. 

Boca gaf eerder op de zondag aan helemaal niet meer in actie te willen komen. De spelersbus werd een dag eerder op weg naar het stadion van River aangevallen door supporters van de aartsrivaal. Hierop besloot de Zuid-Amerikaanse voetbalbond na lang discussiëren de wedstrijd uit te stellen. De spelers achten zich daags na de aanval ook niet in staat om te spelen.

De spelersbus werd zaterdag met onder meer traangas bekogeld. Meerdere spelers raakten gewond, aanvoerder Pablo Perez werd met verwondingen aan zijn oog opgenomen in het ziekenhuis en anderen moesten van het traangas overgeven. De eerste wedstrijd in de finale tussen de aartsrivalen eindigde in een 2-2 gelijkspel.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen