Buijs vindt dat Groningen te veel ontzag toonde voor Feyenoord

25 november 2018, 19:13   Bijgewerkt: 25 november 2018, 19:19

Danny Buijs heeft gemengde gevoelens overgehouden aan het verloren uitduel met Feyenoord (1-0). FC Groningen begon niet goed aan de wedstrijd en kwam al snel op achterstand, maar deed vervolgens weinig onder voor de Rotterdammers. "Na het eerste kwartier hebben we onze duur heel huid verkocht", concludeert Buijs.

In gesprek met het televisiekanaal vertelt Buijs dat zijn ploeg zwak aan de wedstrijd begon. "We hebben te veel ontzag getoond. We deden dingen die we hadden besproken niet te doen, dat straft Feyenoord gelijk af. Dat is zonde, want daarna hebben we laten zien dat we het Feyenoord heel lastig kunnen maken. Helaas stonden we al 1-0 achter, maar we hebben zeker kansen gekregen om de 1-1 te maken."

Groningen kreeg in De Kuip een aantal aardige mogelijkheden om de gelijkmaker te maken. "In het voetbal moet je ook de trekker een keer overhalen, die kansen hebben we een aantal keer gehad", gaat hij verder. "Aan de ene kant ben ik trots over de laatste 75 minuten, maar ik ben ook teleurgesteld dat we hebben verloren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen