AC Milan laat in blessuretijd zege uit handen glippen

25 november 2018, 19:53   Bijgewerkt: 25 november 2018, 20:17

AC Milan heeft zondagavond verzuimd om concurrent Lazio pijn te doen. De ploeg van Gennaro Gattuso ging in Rome met een voorsprong de blessuretijd in, maar incasseerde in de vierde minuut van de extra tijd de 1-1. Door de zege behoudt Lazio de vierde plaats en moet Milan het voorlopig stellen met de vijfde plek in de Serie A.

Milan en Lazio zullen dit seizoen geen rol in de titelstrijd spelen, maar zijn wel concurrenten van elkaar om een Champions League-ticket. Na een stroeve start met slechts één zege in vijf wedstrijden gaat het de laatste maanden wat beter met de club uit Milaan. Lazio draait mee in de subtop, maar heeft alle duels met de topploegen verloren.

Net als tegen Napoli, Juventus, AS Roma en Internazionale dreigde het zondag weer mis te gaan voor Lazio tegen een topteam. De club uit de hoofdstad hield lang stand, maar moest tien minuten voor tijd de 0-1 incasseren. Via het been van Wallace opende Kessié de score. Diep in de blessuretijd zorgde Joaquin Correa ervoor dat zijn team alsnog een punt overhield aan het treffen met de concurrent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen