Ødegaard: "Misschien wel mijn beste wedstrijd van het seizoen"

25 november 2018, 21:13

Martin Ødegaard was zondag de uitblinker bij Vitesse, dat in Tilburg afrekende met Willem II (1-3). De huurling van Real Madrid domineerde het middenveld en was bij ieder Arnhems doelpunt betrokken.  "Misschien was het inderdaad wel mijn beste wedstrijd van het seizoen, ik denk het inderdaad", zegt de Noor tegen Omroep Gelderland.

Na een wat stroeve start lijkt Ødegaard zijn draai bij de nummer vier van de Eredivisie te hebben gevonden. "Ik wil gewoon proberen iedere wedstrijd beter te worden en dominant te zijn op de helft van de tegenstander. Maar ik bekijk het altijd vanuit het team. We hebben zonder en met bal goed gespeeld vandaag en ook hard gewerkt. Onze kwaliteiten hebben we wel laten zien. Hopelijk blijft dat zo doorgaan en gaan we nu een serie neerzetten", aldus de aanvallende middenvelder.

Zijn trainer, Leonid Slutksy, is tevreden over de ontwikkeling van Ødegaard in Arnhem. "Martin is nog jong. Hij mag ook foutjes maken. Dat is geen probleem en hoort erbij. Vandaag speelde hij goed en was hij overal te vinden", luidt het compliment van de Rus.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen