Van den Brom treurt: "Onvoorstelbaar dat we hier niet winnen"

26 november 2018, 00:11

Als AZ aan het einde van het seizoen ergens twee punten voor tekort komt, zullen de gedachten van John van den Brom ongetwijfeld schieten naar het uitduel met VVV-Venlo. De club uit Alkmaar begon zondag goed aan de wedstrijd, kwam al snel met 0-2 voor, maar gaf de zege alsnog uit handen. Door een doelpunt van Patrick Joosten in de blessuretijd eindigde de wedstrijd in 2-2.

"Ik ben teleurgesteld, maar dat zijn zij (de spelers van AZ, red.) ook. Het is op basis van de wedstrijd onvoorstelbaar dat we hier niet winnen", zegt Van den Brom tegen de NOS. De oefenmeester vond zijn ploeg voor rust overtuigen. "Ik vond ons heel goed spelen, we kwamen met 1-0 voor en maakten de 2-0. We kregen kansen op een derde goal, het was echt genieten van AZ."

Mede door reddingen van Lars Unnerstall verzuimde AZ voor rust de wedstrijd te beslissen. "De keeper is een topkeeper, die pakt alle ballen. Daardoor was het maar 1-2. Dat mag VVV aan Unnerstall danken", complimenteert Van den Brom de doelman van de tegenstander. "We hebben nagelaten de wedstrijd in het slot te gooien. Dat mogen we onszelf verwijten."

Lees ookVVV dankt VAR en pakt een punt in enerverend duel met AZ

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen