Vreven volgt de verrichtingen van NAC Breda nog altijd op de voet

26 november 2018, 12:44

Stijn Vreven mag dan wel werkzaam zijn in België, de oefenmeester die vorig seizoen nog handhaafde met de club, volgt de verrichtingen van zijn oude werkgever nog altijd op de voet. "Ik heb elke wedstrijd van NAC nog gezien", vertelt de huidige coach van Beerschot Wilrijk.

Tegenover BN/De Stem vertelt hij over waarom hij dat vanaf de bank voor de tv doet. "Dit is niet het moment om mijn kop in het stadion te laten zien. Als het straks beter gaat en ze op een rustige plaats staan, wil ik graag een keer komen kijken", legt hij uit. Bovendien is hij druk met zijn eigen werkzaamheden bij Beerschot Wilrijk, met wie hij op de tweede plaats staat op het tweede niveau in België.

Dat doet hij aldaar nog altijd met dezelfde bevlogenheid als in Breda. "Want mijn passie heeft me tot dusverre meer gebracht dan gekost. Mijn kracht ligt er juist in hoe ik mijn energie, mijn drive en mijn winnaarsmentaliteit kan overbrengen op een groep. Als ik dat weglaat of verander, ben ik niet meer dezelfde trainer", vindt hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen