Geblesseerde Cillessen en Suárez komen niet in actie tegen PSV

26 november 2018, 14:10

Treurig nieuws voor Jasper Cillessen: de keeper van FC Barcelona is niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met PSV. De keeper kampt met een lichte blessure in zijn rechterhamstring en ligt er zo'n twee á drie weken uit. Eerder had hij nog zijn zinnen gezet op speeltijd in Eindhoven. Ook sterspeler Luis Suárez is afwezig bij de Catalanen.

Ook Sergi Roberto en Rafinha zijn afwezig: beide middenvelders kampen met blessureleed. Laatstgenoemde heeft zijn voorste kruisband afgescheurd en ligt mogelijk de rest van dit seizoen uit de roulatie. Suárez, die afgelopen weekend tegen Atlético Madrid nog wel negentig minuten meedeed, heeft lichte knieproblemen en is naar verwachting veertien dagen uit de roulatie. Ook Arthur Melo is niet van de partij in Eindhoven: hij krijgt rust.

Ten opzichte van afgelopen weekend keren Ivan Rakitic en Philippe Coutinho wel terug in de wedstrijdselectie van de Catalanen. Door de afwezigheid van een flink aantal spelers - want ook Sergi Samper en Thomas Vermaelen ontbreken nog altijd - zijn talenten zoals Alena, Inaki Pena en Chumi opgeroepen door Ernesto Valverde.

Het duel in Eindhoven begint woensdagavond om 21.00 en staat onder leiding van Pavel Královec. FC Barcelona hoopt zich in het Philips Stadion te verzekeren van de groepswinst, terwijl PSV een goed resultaat moet halen om uitzicht te behouden op overwintering in de Europa League. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen