VVV'er Van Ooijen krijgt drie wedstrijden, Thorsby mist één

26 november 2018, 15:45

VVV-Venlo heeft de schorsing van Peter van Ooijen van drie duels, waarvan één voorwaardelijk, geaccepteerd. De middenvelder kreeg een dubieuze rode kaart tegen AZ zondag, die voor veel frustraties zorgde bij trainer Maurice Steijn. Maar zoals aangekondigd gaat de club niet in beroep en is de schorsing dus een feit. Verder is sc Heerenveen-speler Morten Thorsby na zijn rode kaart tegen PSV voor één duel geschorst.

Hij mist zodoende het treffen met Fortuna Sittard van komend weekend in eigen huis. Verder kregen Dave Bulthuis (sc Heerenveen) en Jurgen Mattheij (Excelsior) hun vijfde gele kaart van het seizoen voorgehouden en zij staan komend weekend dus ook geschorst langs de kant. Ook de straffen in de Eerste Divisie zijn bekend: Joey van den Berg, Kevin Luckassen en Luc Mares zijn allen één duel geschorst.

Van Ooijen mist zodoende het treffen met zijn oude werkgever Heracles Almelo van komend weekend. Ook moet hij het inhaalduel met Feyenoord op 6 december missen, terwijl hij tijdens het heenduel wel speelgerechtigd was.

Lees ook: Steijn helemaal klaar met tuchtcommissie van KNVB 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen