NEC zet Jansen vanwege disciplinaire redenen uit selectie

26 november 2018, 17:01

Kevin Jansen hoeft voorlopig niet op speeltijd te rekenen bij NEC. De middenvelder is door de club uit de selectie gezet vanwege slecht gedrag. Wat Jansen precies fout heeft gedaan, wil de club niet kwijt.

'Jansen wordt op disciplinaire gronden voor onbepaalde tijd teruggeplaatst naar Jong NEC', schrijft de club maandag. De middenvelder moet het dit seizoen vooralsnog doen met een bijrol en liet zaterdag in De Gelderlander weten daarvan te balen. "Dit is vervelend, een lastige situatie. Begrijp me niet verkeerd. Ik ben blij met elke wedstrijd. Maar ja, dan sta ik er de volgende keer weer naast. Op deze manier heeft het geen zin in mijn ogen. Ik train wel met de groep, maar wedstrijden zijn anders. Als ik iedere keer zes weken moet wachten op een kans, dan ben ik er wel klaar mee", liet hij optekenen.

?Het heeft er alle schijn van dat de oud-speler van Excelsior en ADO Den Haag in de winter vertrekt bij de club. "Het is duidelijk dat de trainer voor andere mensen kiest. Er moet iets gebeuren. Ik kan wel elke keer met de trainer praten, maar dat heeft geen nut. Ik heb immers al aangegeven hoe ik erover denk. Als hij zegt dat hij me nodig heeft dan blijf ik, en anders niet."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen