NEC krijgt volgende tegenvaller: Overtoom rest van het jaar 'out'

27 november 2018, 09:43

NEC heeft weer een tegenvaller moet incasseren: de toch al geplaagde ploeg van Jack de Gier moet middenvelder Tom Overtoom tot de winterstop missen. Hij viel afgelopen vrijdag uit tegen RKC Waalwijk met hamstringproblemen en die kwetsuur houdt hem de rest van dit kalenderjaar aan de kant.

Dat meldt NEC via de officiële kanalen. Pas in 2019 denkt Overtoom dat hij de groepstraining kan hervatten en dat is de volgende tegenvaller. De Gier kampt(e) al met keepersproblemen na de blessure van onder andere Norbert Albas, moet Randy Wolters al het hele seizoen missen en door alle slechte resultaten en de daaruit voortvloeiende onrust, werd Kevin Jansen [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/342158/nec-zet-jansen-vanwege-disciplinaire-redenen-uit-selectie/,_blank,recentelijk uit de selectie gezet].

Afgelopen vrijdag ging NEC opnieuw onderuit, ditmaal op bezoek bij RKC Waalwijk (1-0). Ook daaruit kwam nog enige onrust: Ole Romeny, de vervanger van Overtoom, werd in de rust alweer naar de kant gehaald door De Gier. De Nijmegenaren staan na vijftien duels op 22 punten en bezetten de tiende plaats in de Eerste Divisie. Komende vrijdag speelt het tegen het in bloedvorm verkerende FC Volendam en mist het ook nog eens Joey van den Berg: hij is na zijn vijfde gele kaart geschorst.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen