Valverde ziet Barça als favoriet, maar is op zijn hoede voor PSV

27 november 2018, 19:40

Ernesto Valverde heeft goede hoop dat FC Barcelona woensdagavond tegen FC Barcelona de groepswinst in de Champions League veiligstelt. De Catalanen zijn bij een zege in Eindhoven zeker van de eerste plaats in Groep B. Ondanks dat Barça de torenhoge favoriet is om de wedstrijd te winnen, waakt Valverde voor onderschatting.

"We hadden in de eerste helft heel lastig met PSV. Uiteindelijk konden we het in de tweede helft naar ons toetrekken. Wat de ploeg bovendien in de competitie presteert is ongelooflijk. We zijn absoluut niet zeker van de overwinning. De enige wedstrijden die ze hebben verloren waren nipte nederlagen. Wij zijn op ons hoede", zegt de oefenmeester van FC Barcelona op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd in het Philips Stadion.

Valverde mist tegen PSV Luis Suárez, Rafinha, Sergi Roberto en Jasper Cillessen. "Gedurende het seizoen is er altijd wel een keer sprake van een blessuregolf. Ik zie daar niet zo veel problemen in. Nu is bijvoorbeeld Messi weer teruggekeerd. Morgen zullen we laten zien dat we willen winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen