Kluivert en Karsdorp niet opgewassen tegen Real Madrid

27 november 2018, 22:59

Real Madrid heeft zich dinsdagavond als groepswinnaar geplaatst voor de knock-outfase van de Champions League. De Madrileense formatie was met 0-2 te sterk voor AS Roma, waar Justin Kluivert en Rick Karsdorp als invallers speeltijd kregen. Kluivert mocht al vroeg in de wedstrijd opdraven, maar kon niet voorkomen dat de Italianen onderuitgingen.

Het duel was pas 22 minuten oud toen Kluivert binnen de lijnen werd gebracht. Stephan El Shaarawy raakte geblesseerd, waardoor de van Ajax overgekomen buitenspeler zeventig minuten speeltijd kreeg. Hij zag hoe Cengiz Ünder vlak voor rust een dot van een kans kreeg om de score te openen. Vanaf drie meter schoot de Turkse aanvaller de bal echter over het lege doel.

Gareth Bale, die dit seizoen nog niet in grootse vorm verkeert, opende in de tweede helft de score. De Welshman profiteerde van geklungel in de Italiaanse verdediging en zette de 0-1 op het scorebord. Via Lucas Vazquez liepen de Madrilenen niet veel later uit naar 0-2. Als vervanger van Nicolo Zaniolo stond Karsdorp de laatste twintig minuten in het veld.

Omdat onderling resultaat boven doelsaldo gaat in de groepsfase van de Champions League, kan Real Madrid niet meer worden gepasseerd door AS Roma. De Romeinen zijn door de onverwachte nederlaag van CSKA Moskou tegen Viktoria Plzen ook al zeker van overwintering in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen