Mourinho haalt uit naar critici na bereiken knock-outfase

28 november 2018, 08:57   Bijgewerkt: 28 november 2018, 09:56

Door een laat doelpunt van Marouane Fellaini plaatste Manchester United zich dinsdagavond voor de laatste zestien van de Champions League. Na de winnende goal van de Belgische middenvelder ging José Mourinho [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/342223/video-mourinho-gaat-helemaal-uit-zijn-dak-na-winnende-goal/,_blank,helemaal uit zijn dak]. Op de persconferentie na de 1-0 zege op Young Boys liet de Portugese manager eveneens van zich spreken.

"Een medeling voor al mijn liefhebbers: ik heb veertien keer in de Champions League gespeeld en me veertien keer voor de volgende ronde gekwalificeerd", deelde Mourinho een sneer uit naar alle critici. "De twee jaar waarin ik géén Champions League speelde, won ik beide keren de Europa League. Voor mijn liefhebbers en degenen die van statistieken houden: ik heb dus in zestien jaar veertien keer de volgende ronde van de Champions League bereikt en twee keer de Europa League gewonnen."

Mourinho ging op de persconferentie ook in op de opmerkelijke manier waarop hij de goal van Fellaini vierde. Wederom liet de Portugees het niet na om uit te halen naar de critici. "Het is veel makkelijker om kritiek te geven dan langs de zijlijn te staan. Ik ben ervan overtuigd dat een fatsoenlijke voetbaltrainer nooit een ander zou bekritiseren om zijn emotionele reactie langs het veld."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen