Reis: "Of ik aan mezelf getwijfeld heb? Nee, dat doe ik nooit"

28 november 2018, 14:53

Danny Buijs hield Ludovit Reis tijdens de seizoensstart op de bank, maar de trainer van FC Groningen kan inmiddels niet meer om de achttienjarige middenvelder heen. Met Reis in de basis presteren de Groningers de voorbije weken beter. Toen hij weinig aan spelen toekwam, maakte de talentvolle middenvelder zich niet druk.

"Voor mij gold gewoon dat ik hard ben blijven trainen. Je moet je eigen ding doen, laten zien dat je wilt spelen. Of ik aan mezelf getwijfeld heb? Nee, dat doe ik nooit, maar ik ben natuurlijk wel blij dat ik de laatste wedstrijden weer in de basis heb gespeeld. Ik zit lekker in mijn vel de laatste weken. Nu is het de kunst om dat vast te houden", zegt Reis op de website van zijn management Soccer Vision.

Groningen is nog niet uit de problemen, maar heeft de weg naar boven wel ingeslagen. "Als je de eerste paar wedstrijden verliest is dat niet leuk. De stemming wordt minder – ook al was die op zich nog best goed - en dan wordt het ook lastiger om te winnen", zegt Reis over de tegenvallende start. "Andersom, we hebben nu een paar wedstrijden gewonnen en dan gaat gelijk alles beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen