Beenhakker: "Engeland speelt niet slim"

16 juni 2006, 08:53

Leo Beenhakker is de beroerdste niet. De bondscoach van Trinidad & Tobago had na het duel met Engeland een aantal tactische tips voor zijn collega Sven-Goran Eriksson. Volgens Don Leo speelt Engeland niet slim en kan de ploeg veel beter voetballen wanneer er meer over het middenveld gespeeld wordt.

"Ze moeten meer geduld betrachten", zegt Beenhakker over de Engelse ploeg. "Tegen ons hanteerden ze veel te snel de lange bal richting Peter Crouch. Dat wilden wij graag. Het middenveld is met spelers als Frank Lampard, Steven Gerrard en Joe Cole veruit de sterkste linie. Die spelers slaan ze juist over als ze op deze manier spelen. Vooral als Engeland straks tegenover betere ploegen komt te staan, moeten de middenvelders in het spel betrokken worden." 

Engeland won het duel met Trinidad & Tobago uiterst moeizaam met 2-0. Het eerste doelpunt viel pas in de 83ste minuut en kwam van het hoofd van Peter Crouch. Steven Gerrard maakte er in blessuretijd met een geweldige uithaal 2-0 van. In de tweede ronde stuit Engeland nu mogelijk op Duitsland en volgens Beenhakker zal de ploeg uit een ander vaatje moeten tappen om tegenstanders van dat kaliber te kloppen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen