Invaller Eriksen schiet Spurs naar winst tegen Inter

28 november 2018, 23:28

In de poule van PSV en FC Barcelona heeft Tottenham Hotspur op Wembley met 1-0 van Inter Milaan gewonnen. De Premier League-club kreeg in eigen huis de meeste kansen, wist lange tijd niet te scoren en zag in de slotfase invaller Christian Eriksen de winnende goal maken.  

De openingsfase was voor de Engelsen, want Kane raakte al vroeg de paal. Ontbranden deed het duel voor rust echter niet, want de Italianen hadden het achterin goed op orde. De grootste kans was wel voor de Spurs, toen Harry Winks vanaf een meter of 25 tegen de lat knalde.

Ook na rust waren de beste kansen voor de thuisploeg, waar Jan Vertonghen zijn eerste basisplaats sinds september niet wist te belonen. De kopbal van de Belg ging net naast, waardoor het doelpuntloos leek te eindigen. Totdat invaller Eriksen tien minuten voor tijd plots de verdiende winnende op zijn naam schreef.

Door de driepunter komen de Engelsen in punten gelijk met de Italianen. Tottenham moet in de laatste speelronde op bezoek bij Barcelona voor een stunt zorgen, terwijl Inter in Italië het al uitgeschakelde PSV treft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen