Klopp verbergt ergernis niet over 'acteurs' van PSG

29 november 2018, 09:47

Jürgen Klopp slaagde er na afloop van de verloren Champions League-ontmoeting met Paris Saint-Germain (2-1) niet in om zijn frustraties te verbergen. De trainer van Liverpool is boos over het feit dat de spelers van de Franse formatie keer op keer makkelijk naar de grond gingen en dat scheidsrechter Szymon Marciniak daar ook nog eens in meeging. Liverpool kreeg zes gele kaarten in Parijs.

"Het aantal onderbrekingen tijdens de wedstrijd was niet cool", begon Klopp op de persconferentie. "We hebben in de Premier League twee keer op rij de fair play-prijs gewonnen, maar we leken wel slagers als je naar het aantal gele kaarten kijkt. Het was slim van PSG, met name van Neymar. Ze gingen steeds naar de grond alsof er iets ernstigs aan de hand was, daardoor verloren we onze kalmte. Het maakte ons agressief en negatieve agressie helpt niet in het voetbal."

Klopp zei niet als slechte verliezer te willen worden gezien, maar liet het niet na om de arbiter de les te lezen. "Er zijn veel dingen die je kunt doen. Je zou voor iedere overtreding een gele kaart kunnen geven. Maar als je doet alsof je sterft en vervolgens weer opstaat, kun je ook geel geven voor onsportief gedrag. Het is acteerwerk en het heeft niets met voetbal te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen