Stijgende lijn Oranje terug te zien op wereldranglijst

29 november 2018, 10:19

Het Nederlands elftal blijft stijgen op de wereldranglijst. Door de recente resultaten in de Nations League is Oranje weer een plekje geklommen naar de veertiende plaats. Dat gaat ten koste van Duitsland. In de top tien van de FIFA-ranking hebben bijna geen mutaties plaatsgevonden.

Oranje plaatste zich onlangs voor de Final Four van de Nations League door eerst in eigen huis te winnen van Frankrijk (2-0) en vervolgens stand te houden tegen Duitsland (2-2). Dat levert het Nederlands elftal winst op in de nieuwste wereldranglijst. Oranje bezet - samen met Zweden - nu de veertiende plaats. Chili, Colombia, Argentinië en Denemarken moeten nog gepasseerd worden om terug te keren in de top tien.

Nog altijd is België de nummer één van de wereld, gevolgd door Frankrijk en Brazilië. In de top tien heeft één kleine verandering plaatsgevonden. Portugal, dat zich eveneens heeft geplaatst voor de finaleronde van de Nations League, stijgt ten koste van Uruguay van de zevende naar de zesde plaats.

De grootste stijgers in de top vijftig van de wereldranglijst zijn Servië (van 35ste naar 29ste plaats), Marokko (van 47ste naar 40ste plaats) en Tsjechië (van 48ste naar 42ste plaats).

Check hier de hele FIFA-ranking

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen