El Ghazi laat zich weer eens zien: "Hij heeft zijn kans gegrepen"

29 november 2018, 11:30   Bijgewerkt: 29 november 2018, 11:36

Anwar El Ghazi kreeg woensdagavond weer eens speeltijd bij Aston Villa. Het vertrouwen van trainer Dean Smith beschaamde hij niet. Met een prachtig doelpunt zorgde de 23-jarige aanvaller ervoor dat zijn club op 5-4 kwam. De winnende goal werd het niet, want een paar minuten later maakte Nottingham Forest het spektakelstuk compleet door op gelijke hoogte te komen.

Halverwege de tweede helft mocht El Ghazi voor het eerst sinds een maand weer opdraven in een officiële wedstrijd. "Hij heeft gedaan wat we wilden. De afgelopen week is hij in een besloten duel met Yeovil Town in actie gekomen, toen scoorde hij vier keer. Hij heeft hard gewerkt om weer op het veld te staan en zijn kans gegrepen", aldus zijn trainer via de clubkanalen.

El Ghazi wordt door Aston Villa gehuurd van Lille. Hij kwam tot nu toe tot zeven officiële optredens voor de nummer zes van de Championship, waarvan zes in de competitie. El Ghazi's doelpunt tegen Nottingham Forest was zijn tweede in dienst van zijn Engelse werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen