Keizer: "Hulp van Arsenal is welkom, maar we rekenen er niet op"

29 november 2018, 13:02   Bijgewerkt: 29 november 2018, 13:11

In zijn eerste Europese wedstrijd als trainer van Sporting Portugal kan Marcel Keizer zich direct plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League. Winnen de Portugezen donderdagavond van Qarabag, dan stellen zij overwintering veilig. Een remise kan ook voldoende zijn, maar dan moet Arsenal niet verliezen van Vorskla Poltava.

Keizer geeft aan dat zijn ploeg naar Azerbeidzjan is afgereisd om de wedstrijd te winnen. "Hopelijk met goed, aantrekkelijk voetbal", zegt hij via de officiële clubkanalen. "We richten ons op onszelf. Hulp van Arsenal is welkom, maar we rekenen er niet op. We willen een goede wedstrijd spelen."

Hoewel Qarabag in vier wedstrijden nog maar drie punten pakte, onderschat Keizer de tegenstander niet. "Ze spelen goed, modern voetbal. Ze zijn goed in balbezit en sterk in de tegenaanval", weet de oud-trainer van Ajax.?

Sporting Portugal staat na vier wedstrijden op zeven punten. Dat zijn er drie minder dan Arsenal, dat aan kop gaat in de groep. De club uit Londen is bij een overwinning in Oekraïne zeker van de groepswinst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen