Koeman verwacht nog voor jaarwisseling vervangen te worden

30 november 2018, 10:17

Tot dusver heeft Erwin Koeman na het ontslag van Phillip Cocu de touwtjes in handen bij Fenerbahçe, maar de Nederlander verwacht niet dat hij nog lang aan het roer zal staan. De coach loodste de Turkse topclub donderdag naar de volgende Europa League-ronde, maar ook dat is volgens hem geen garantie voor een langer verblijf.

Als interim-trainer levert Koeman goed werk af, maar toch denkt hij dat hij snel vervangen wordt. Hij probeert zich er niet te druk over te maken. "Wat moet ik anders doen dan rustig blijven? Ik leef sowieso vaak met de dag en hier zeker. Ik zie het wel", zegt de coach tegen De Telegraaf. "Ik geloof niet dat het tot de jaarwisseling zal zijn. Dat kan ik me niet voorstellen. Dat zijn nog zeven wedstrijden. Het kan een dag of een week zijn, maar ik denk eigenlijk niet dat het veel langer gaat duren."

Tot die tijd blijft hij zijn best doen, stelt Koeman. "Het is afwachten wat de club precies wil. Ik lees weleens wat, alleen is er nooit rechtstreeks aan mij gevraagd wat ik wil. Daarom verwacht ik dat het snel gaat gebeuren. Zo lang als het duurt, doe ik alles naar beste vermogen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen