Willem II met nagenoeg fitte selectie richting Alkmaar

30 november 2018, 15:56

De ziekenboeg bij Willem II stroomt langzaam leeg. Adrie Koster kan zaterdag tegen AZ over een nagenoeg fitte spelersgroep beschikken. Dat is dit seizoen weleens anders geweest. Alleen de langdurige geblesseerde Karim Coulibaly en Elmo Lieftink ontbreken in Alkmaar.

Mattijs Branderhorst, die de voorbije tijd ontbrak, behoort weer tot de wedstrijdselectie. Onlangs maakten ook Aras Özbiliz en Jordens Peters hun rentree bij de Tricolores. Lieftink heeft een polsblessure en ligt er nog even uit. Coulibaly is op de weg terug. Hij volgde in Frankrijk zijn revalidatieproces. "We zullen hem hier klaar gaan stomen om de groepstraining te hervatten", aldus Koster via de clubkanalen.

AZ is volgens Koster een tegenstander met veel positiewisselingen op het veld. "Wij zullen daar weerstand tegen moeten bieden", aldus de oefenmeester, die een lastige wedstrijd voor zijn team voorspeelt. "Geen enkele wedstrijd is op voorhand makkelijk voor ons. We zullen elke week keihard moeten werken om tot goede resultaten te kunnen komen."

Willem II bevindt zich na dertien speelrondes op de dertiende plaats met een voorsprong van drie punten op de degradatiezone. AZ is de nummer acht van de Eredivisie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen