Steijn onder indruk van Heracles: "Terecht dat ze zo hoog staan"

30 november 2018, 16:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

VVV-Venlo kampt met enkele personen problemen voor het treffen met Heracles Almelo. Trainer Maurice Steijn moet de vaste krachten Danny Post (blessure) en Peter van Ooijen (schorsing) op het middenveld missen, terwijl ook Roel Janssen en Tristan Dekker (beiden geblesseerd) nog altijd ontbreken. "Ik ben er nog niet helemaal uit hoe we het zondag gaan doen", laat de oefenmeester weten over zijn opstelling.

Dus wordt het puzzelen voor de coach tijdens de ontmoeting met de enigszins verrassende nummers zes en zeven van de Eredivisie. Hoewel de Almeloërs boven de Limburgers staan, hebben zij het de laatste weken wel moeilijk. Desondanks is de trainer van VVV onder de indruk. "Ze hebben vooral in het begin heel veel punten gepakt, maar Heracles uit is altijd heel erg lastig", weet Steijn.

"Denk maar aan vorig jaar, toen we daar vrij kansloos onderuit gingen (3-0). Ze zijn sterk als collectief, maar hebben ook een aantal individueel heel sterke spelers. Voor mij is het geen verrassing dat ze zo hoog staan", aldus Steijn. "Het is een ploeg die terecht op een hoge positie op de ranglijst staat."

Lees ook: Wormuth wil met Heracles 'back to the roots' tegen VVV-Venlo

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen