Eerste Divisie-topscorer Druijf mag hopen op kans bij AZ

30 november 2018, 16:40

Ferdy Druijf kan zaterdag tegen Willem II zijn eerste Eredivisie-minuten van het seizoen maken. De twintigjarige spits is door John van den Brom opgenomen in de wedstrijdselectie voor het thuisduel met de Tilburgers. Druijf maakte dit seizoen voor Jong AZ al dertien doelpunten in de Eerste Divisie. Samen met Lars Veldwijk en Huseyin Dogan voert hij de topscorerslijst aan.

Van den Brom legt uit waarom hij Druijf opneemt in de wedstrijdselectie. "Door de blessure van Johnsen hebben we een extra spits nodig. En Ferdy staat er momenteel beter voor dan Ondrej Mihálik, die pas net terug is van zijn blessure. Ondrej gaat met Jong AZ naar MVV, want hij moet gewoon minuten gaan maken", aldus de oefenmeester via de officiële kanalen van AZ.

Bjørn Johnsen is er - net als Ron Vlaar - niet bij tegen Willem II. "Ze blijven een beetje kwakkelen. We hopen dat ze volgende week weer kunnen aansluiten. Marko Vejinovic is al wel verder in zijn herstel, want die traint gedeeltelijk weer mee met de groep ", aldus Van den Brom, die onder meer ook de langdurig geblesseerde Myron Boadu moet missen.

Lees ookVan den Brom blij met zaterdagavond: "Een andere ambiance"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen