Advocaat wil met FC Utrecht afstand nemen van de middenmoot

30 november 2018, 17:04

Onder Dick Advocaat is FC Utrecht opgeklommen naar de subtop van de Eredivisie. De Domstedelingen voelen echter nog altijd de hete adem van de grote middenmoot. Vrijdagavond hoopt Advocaat met Utrecht verder afstand te nemen van één van die middenmoters: Excelsior.

Advocaat noemt Excelsior 'een goed voetballende ploeg'. "Ze hebben vijftien punten, wij hebben er 21. Verliezen we, dan naderen ze ons tot drie punten. We moeten daar een resultaat neerzetten om afstand van ze te nemen. Het is een ploeg die moeilijk is om te verslaan. Ze spelen aanvallend en hebben individueel vaardige spelers", aldus de trainer op de persconferentie in aanloop naar de vrijdagavondwedstrijd op Woudestein.

Nog altijd kan Advocaat geen beroep doen op Jean-Christophe Bahebeck, Leon Guwara, Nick Marsman, Nicolas Gavory, Rico Strieder en Simon Makienok. Utrecht heeft een spitsenprobleem, dus de terugkeer van Bahebeck zou welkom zijn. Hij traint inmiddels weer buiten. "Nu moet je oppassen dat je hem de vernieling in helpt. We moeten ervoor zorgen dat hij zo fit is dat hij kan aanhaken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen